Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (3.58 secunde)
Peste 300 de pacienti, printre care 100 de copii, au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la Spitalul Judetean Suceava, intr-un salon al sectiei de ginecologie.
Razboiul dintre PNL - PD, dus pe toate fronturile politico-administrative, si-a derulat saptamana trecuta un nou episod, in spectrul mediului de afaceri romanesc.
Pai, daca lucrurile stau asa, liberalii ar trebui sa fie baieti salon si sa se dea la o parte pentru ca tot romanul sa traiasca in stil european si sa aiba euroi in buzunare.
Numai ca asistenta cu pricina i-a facut aceasta transfuzie altui copil, aflat in acelasi salon. Rezultatul a fost ca micutul, care a primit sange de care nu avea nevoie si care mai era si dintr-o grupa incompatibila, a avut probleme grave de sanatate, remediate, ce-i drept, in timp util.
Dorim sa impunem un salon anual de caricatura la Calarasi, la care sa invitam si alte personalitati din domeniul caricaturii.
Rodica este de profesie inginer constructor si la Chisinau, pana sa se nasca Cezar, avea un salon de frumusete. - Unde ti-ai cunoscut sotia?
Am primit unul identic la scurt timp si l-am uitat la un salon. Nu s-a mai gasit nici in ziua de azi.
- Cati pictori participa la acest Salon Anual de Arta Religioasa si Restaurare? - Sunt 71 de pictori:
In perioada 15.01.2011 - 23.03.2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 3 Politie, au documentat activitatea infractionala desfasurata intr-un apartament situat intr-un imobil din sectorul 1, unde functiona un "salon de masaj" in care se practica prostitutia, iar o parte din clienti erau agresati fizic, talhariti, amenintati si lipsiti de libertate in mod ilegal.
Cei doi au declarat ca patru barbati, au patruns in locatia unde fata isi desfasura activitatea, un salon de infrumusetare, pe motiv ca aceasta nu mai dorea relatia de prietenie pe care o avusese cu unul dintre ei.
Spitalele de stat nu vor mai putea sa cumpere instrumentar medical sau sa repare o usa defecta la un salon.
Spitalele de stat nu vor mai putea sa cumpere instrumentar medical sau sa repare o usa defecta la un salon.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com